Κατάλογος

Μηχανές Ξυρίσματος

Μηχανές Ξυρίσματος Υπάρχουν 5 προϊόντα

 • Μηχανή  Ξυρίσματος Η  Merkur 15 είναι η ιδανική επιλογή για να ξεκινήσετε το ξυρισμά σας  με ασφάλεια  και είναι κατάλληλη για αρχάριους.  Το συγκεκριμένο μοντέλο δίνει ένα ήπιο ξύρισμα και δεν είναι πάρα πολύ επιθετική , διαθέτει μια λεπτή λαβή  με μήκος 8 εκ.  Αποστέλλεται σε συσκευασία Δώρου.

  43,00 €
 • Μηχανή  Ξυρίσματος Ο συγκεκριμένος τύπος μηχανής  Merkur 500 Σας επιτρέπει να αλλάξετε τη γωνία της λεπίδας στο εσωτερικό της κεφαλής του ξυραφιού. Απλά γυρίστε τη λαβή και θα είστε σε θέση να βρείτε τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας.

  88,00 €
 • Μηχανή  Ξυρίσματος Η Merkur 23C Classic  είναι μηχανή ασφαλείας διαθέτει  εύκολη και άνετη λαβή. Μια από τις κορυφαίες πωλήσεις από Merkur Solingen. Γερμανίας                           Συνολικό μήκος :10cm

  49,00 €
 • Μηχανή  Ξυρίσματος Η Merkur 33C Classic Double-Edge ειναι μηχανή ασφαλείας διαθέτει   εύκολη και άνετη λαβή. Μια από τις κορυφαίες πωλήσεις από Merkur Solingen. Αποσπόμενη.    Βάρος: 58 g Μήκος  (9 cm) Made in Germany 

  37,00 €
 • Μηχανή  Ξυρίσματος Η Merkur 41 C είναι ενα θαυμάσιο  ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου, του 1904  Ξυράφι Ασφάλεια Gillette.

  33,00 €
Βλέπετε 1 - 5 από 5 συνολικά